Lamborghini показала процес складання найновішого супергібрида Revuelto

Lamborghini показала процес складання найновішого супергібрида Revuelto

22 травня 2023
0

Компанія Lamborghini показала процес збирання нового гібридного гіперкара Revuelto. Навесні 2023 Lamborghini представила наступника суперкара Aventador - новим флагманом італійської марки став перший в її історії серійний гібрид Revuelto. Складання автомобіля з двигуном V12 з відразу трьома електромоторами змусила компанію зміни процедури і про те, як змінилася робота заводу, в Lamborghini розповіли в окремому відеоролику під гучною назвою «Створення мрії». Перші супергібриди будуть передані покупцям у четвертому кварталі.

Директор з виробництва Lamborghini Раньєрі Нікколі та члени його команди дозволили всім охочим заглянути за лаштунки виробничої лінії в Сант-Агата-Болоньєзе та подивитися, як народжується Revuelto. Процес складання кожного суперкара поділено на 15 окремих постів, продуктивність яких можна гнучко регулювати в залежності від попиту на модель.

Перед тим, як отримати допуск до збирання нового флагмана, співробітники проходять навчання тривалістю щонайменше 500 годин. Складальний цикл новинки отримав назву Manifattura Lamborghini Next Level. Новою стадією виробництва став випуск електродвигунів, які Lamborghini раніше самостійно не робила.

Крім створення окремих постів під це завдання, у переліку обов'язкових заводських тестів з'явилися нові випробування електромоторів. Включаючи тест навантаження, що імітує рух супергібрида по полігону «Нардо». Загалом у рамках підготовки до випуску Lamborghini Revuelto марка на 172 000 квадратних метрів збільшила площу свого заводу та інвестувала 150 мільйонів євро у виробничі потужності у Сант-Агата-Болоньєзі.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація