Lamborghini показали нестандартний позашляховий суперкар у камуфляжі

Lamborghini показали нестандартний позашляховий суперкар у камуфляжі

21 квітня 2024
0

Суперкар Lamborghini Huracan Sterrato отримав оригінальні версії. Всі вони мають камуфляжне забарвлення. Про них розповіли на сайті італійського виробника.

Lamborghini Huracan Sterrato доопрацювали в рамках програми персоналізації Ad Personam. Усього випустять 12 таких авто - по три купе в кожному кольорі: Neve (сніжно-білий), Sand (піщаний), Bosco (зелений хакі) і Terra (біло-оранжевий).

Крім того, у автомобілів чорний дах з багажником, темні матові 19-дюймові диски та яскраві гальмівні супорти. Крім того, дещо змінений пластиковий обвіс.

Салон Lamborghini Huracan Sterrato оздоблений карбоном і алькантарою, яку розбавляють яскраві вставки. Також встановлена пам'ятна табличка з серійним номером авто.

Силовий агрегат Lamborghini Huracan Sterrato залишився без змін. Позашляховий суперкар оснащений 5,2-літровим V10 потужністю 610 к.с. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 3,4 с, а його максимальна швидкість обмежена на позначці 260 км/год. Авто має повний привід, а його кліренс збільшено до 170 мм.

До речі, ці суперкари - одні з останніх Lamborghini Huracan, адже модель знімають з виробництва і готують її наступника.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація