Lamborghini представила ювілейні суперкари Huracan

Lamborghini представила ювілейні суперкари Huracan

19 квітня 2023
0

Lamborghini святкують 60-річчя випуском трьох спеціальних версій для суперкара Huracan. Подробиці повідомили на сайті бренду.

Спецверсії отримали модифікації Huracan STO, Huracan Tecnica та Huracan EVO Spyder. Їх покажуть під час Тижня дизайну в Мілані.

Усього Lamborghini випустять по 60 екземплярів кожної моделі. Водночас вони будуть доступні у двох конфігураціях.

Ювілейна версія Huracan STO натхненна спортивним одягом із використанням відтінків тон у тон. Він пофарбований у синій колір Blu Aegeus і прикрашений елементами кольору Blu Astraeus. В інтер'єрі використовується поєднання чорної та сірої алькантари та контрастні елементи синього кольору.

Друга модифікація Huracan STO представлена в сірому та чорному кольорах. Інтер'єр також виконаний із чорної та сірої алькантари, але контрастні елементи мають червоний колір.

Спецверсія Huracan Tecnica натхненна автоспортом і виконана в кольорах італійського триколора. Інтер'єр виконаний із чорної алькантари з червоними акцентами.

Huracan Evo Spyder 60th anniversary запропонують у синьому кольорі з контрастними білими деталями або в зеленому кольорі з білими акцентами. Інтер'єр виконаний із чорної алькантари в поєднанні з червоними та білими елементами.

Усі ювілейні Lamborghini Huracan отримають карбонову пластину з написом «1 із 60» та логотипом «60th anniversary». Презентація суперкарів відбудеться 21 квітня на виставковому просторі Segheria в Мілані.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація