Lamborghini представили ексклюзивний суперкар для перегонів

Lamborghini представили ексклюзивний суперкар для перегонів

17 листопада 2023
0

Суперкар Lamborghini Huracan отримав ексклюзивну версію STO SC 10° Anniversario. Вона присвячена десятирічному ювілею гоночного підрозділу Squadra Corse. Про це розповіли на сайті бренду.

Зовні відрізнити спеціальну версію можна за унікальним оформленням кузова, який пофарбований у кольори Verde Mantis і Nero Noctis. Зовнішній вигляд доповнюють смуги в кольорах італійського прапора і червоні акценти.

Також Lamborghini Huracan STO SC 10° Anniversario отримав поліпшену аеродинаміку і більш жорстку підвіску. Ще однією характерною рисою новинки стала вихлопна система Akrapovic.

Суперкар створено за програмою Lamborghini Ad Personam Opera Unica, його випустять в єдиному екземплярі. На дверях зображено гоночний номер «10», який натякає на ювілей Squadra Corse.

В інтер'єрі з'явилося оздоблення з алькантари Nero Ade і зелених контрастних акцентів. Також передбачені чотириточкові ремені безпеки та алюмінієвий каркас безпеки.

Lamborghini Huracan STO SC 10° Anniversario оснащений атмосферним 5,2-літровим двигуном V10 потужністю 640 к.с. і 565 Нм крутного моменту. Він працює в парі із 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 3 секунди. Максимальна швидкість становить 310 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація