Lamborghini презентувала унікальний «позашляховий» суперкар

Lamborghini презентувала унікальний «позашляховий» суперкар

05 серпня 2023
0

Компанія Lamborghini представила унікальний позашляховий суперкар Huracan Sterrato «Opera Unica». Він виготовлений в єдиному екземплярі. Про це повідомили на сайті бренду.

Lamborghini Huracan Sterrato «Opera Unica» присвячений 60-річному ювілею бренду. Суперкар вирізняється унікальним забарвленням, натхненним «яскравою синявою морів і небом Сардинії». На його створення знадобилося 370 робочих годин.

Зовнішній вигляд доповнюють контрастні матові колісні арки та додаткова світлотехніка на капоті. Також на даху є рейлінги.

Суперкар отримав 19-дюймові колісні диски Morus. Вони доступні й для стандартного Lamborghini Huracan Sterrato.

В інтер'єрі використовується оздоблення з вуглецевого волокна та шкіри. На тумблері над кнопкою запуску двигуна можна знайти те саме забарвлення, що й на кузові авто.

Lamborghini Huracan Sterrato оснащується 5,2-літровим атмосферним двигуном V10 потужністю 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,4 секунди, а максимальна швидкість становить 260 км/год.

Позашляхова версія пропонує спеціальний режим Rally, який призначений для бездоріжжя. Загалом буде випущено 1499 таких суперкарів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація