Lamborghini розпродала свою нову модель ще до початку випуску

Lamborghini розпродала свою нову модель ще до початку випуску

02 квітня 2023
0

Найвірніші покупці марки Lamborghini «підписалися» під покупкою нової моделі, навіть жодного разу її не побачивши. Гендиректор Lamborghini Стефан Вінкельман повідомив про це на одній із презентацій. Він також зазначив, що якщо розмістити всі замовлення на модель Revuelto, які є на даний момент, то стане зрозуміло, що замовлення перекривають 2-річне виробництво.

Конфігуратор нового Lamborghini Revuelto щойно був запущений, але, на жаль, він не розкриває цінники на новий суперкар з легендарним мотором V12. Вартість його попередника, Lamborghini Aventador Ultimae, стартувала з позначки в 498 258 доларів за модифікацію купе, а базова ціна родстера становила 546 847 доларів. Логічно припустити, що вартість новинки починатиметься з 500 тис. доларів за базове виконання.

Новинка - це перший автомобіль бренду, який отримав абревіатуру HPEV (High Performance Electrified Vehicle). Встановлений 6,5-літровий безнаддувний мотор V12 має кодову назву L545. Це найпотужніший і найлегший 12-циліндровий агрегат від Lamborghini, він важить практично на 17 кг менше, ніж у Aventador Ultimae, але при цьому продуктивніший. Цей V12 видає потужність 814 к.с. при 9250 об/хв, але можна пересунути відсічку до 9500 об/хв. Піковий крутний момент становить 725 Нм при 6750 об/хв. Повний привод також зберегли. Встановлений ззаду двигун також працює як стартер і генератор і сам по собі розвиває потужність 148 к.с. і 150 Нм крутного моменту. Що стосується осьових агрегатів з масляним охолодженням попереду, то кожен із них видає по 148 к.с. та 350 Нм моменту. У сукупності новий Lamborghini Revuelto розвиває 1001 л.

Покупці зможуть вибрати один із 400 відтінків кузова для Lamborghini Revuelto. Передбачається, що в меню з'являться унікальні лівреї, кольори гальмівних супортів, обробка колісних дисків та багато іншого, тому малоймовірно, що два автомобілі Revuelto з однаковою конфігурацією вийдуть із підприємства.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація