Lamborghini відрапортувала про новий рекорд продажів

Lamborghini відрапортувала про новий рекорд продажів

08 червня 2022
0

Позашляховик Lamborghini Urus, випуск якого розпочався у 2018 році, подолав позначку у 20 тис реалізованих авто. Ця модель тепер - офіційний рекордсмен компаніїї за швидкістю продажів.

Запуск Urus був успішним настільки, що компанії довелося збільшити свої виробничі потужності вдвічі - з 80 тис кв м до 160 тис кв м. Крім того, Lamborghini найняла додатково 500 співробітників, щоб задовольнити стабільно високий попит на позашляховик.

Популярність моделі справді й не думає падати - 2021-го, на третьому році випуску, її продажі подолали психологічну позначку 15 тис екземплярів, а в червні 2022 - уже 20 тис.

Ювілейний двадцятитисячний Urus вже готується до відправки до Азербайджану, де він має зустрітися зі своїм власником. Компанія оприлюднила фото цього екземпляра, що має чорні гальмівні супорти та панорамний дах. Він виконаний в ефектному відтінку Viola Mithras, що з'явився як варіант кольору кузова цієї моделі зовсім недавно - у квітні.

Разом із новиною про своє досягнення Lamborghini поділилася і парочкою цікавих фактів про Urus. По-перше, за підрахунками компанії, ці авто вже пройшли 360 млн. км. А по-друге, найпопулярнішими відтінками кузова стали глибокий сірий Grigio Telesto, яскраво-блакитний Blu Cepheus, перламутровий фіолетовий металік Viola Pasifae, чорний Nero Noctis Matt і помаранчевий Arancio Borealis.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація