Lamborghini встановили незвичайний світовий рекорд на честь ювілею

Lamborghini встановили незвичайний світовий рекорд на честь ювілею

06 травня 2023
0

Lamborghini на честь 60-річного ювілею зібрали на перегоновому треку Silverstone понад 380 суперкарів і рідкісних автомобілів бренду. Про це повідомили на сайті CarBuzz.

Загалом на треку зібрали 382 автомобілі Lamborghini. Серед них є такі культові моделі як Miura та Countach, а також рідкісний позашляховик LM 002.

Така подія ознаменувала новий світовий рекорд. Ще нікому не вдалося зібрати стільки автомобілів Lamborghini в одному місці одночасно.

Святкування ювілею розпочалося в 11 дилерських центрах Lamborghini по всій Великій Британії, після чого 382 авто вирушили на Silverstone. На святі був присутній генеральний директор Стефан Вінкельманн.

На виставці був представлений трековий суперкар Lamborghini Huracan GT3 Evo та годинник Roger Dubuis. Також ще одним експонатом став новий суперкар Revuelto, який став наступником моделі Aventador.

Суперкар оснащується гібридною силовою установкою з 6,5-літровим атмосферним двигуном V12 і трьома електромоторами сумарною потужністю 1000 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає лише 2,5 секунди.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація