Land Rover Defender отримав заряд потужності від Manhart

Land Rover Defender отримав заряд потужності від Manhart

18 липня 2022
0

Німецьке тюнінг-ательє Manhart Performance, відоме своїми проєктами на базі автомобілів німецьких марок, представило проєкт доопрацювань для нового покоління Land Rover Defender.

Тюнери надали британському позашляховику ексклюзивний зовнішній вигляд, встановивши фірмову решітку радіатора і бампери. Також йому дісталися чорні глянцеві розширювачі колісних арок і 24-дюймові колеса Forged Line, взуті в шини 295/30ZR24. Для тих, хто має намір використовувати машину на бездоріжжі, фахівці запропонували 22-дюймові диски Concave One з більш агресивними шинами.

Не залишився без уваги і салон позашляховика. Тюнери не стали міняти оснащення, а лише запропонували для нього безліч варіантів оздоблення зі шкіри та алькантари. Але найцікавіші зміни відбулися під капотом моделі.

Manhart збільшив потужність 3,0-літрового рядного шестициліндрового бензинового турбодвигуна до 505 к.с., що на 100 сил більше, ніж у стандартної версії. Цього було досягнуто за рахунок перепрограмування блоку керування двигуном і установки спортивної вихлопної системи. Також тюнери інтегрували в автомобіль посилені гальма. Вартість доробок в ательє не розкрили.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація