Land Rover Defender отримав чорну версію Trophy Edition

Land Rover Defender отримав чорну версію Trophy Edition

15 серпня 2023
0

Land Rover анонсував спеціальну версію Defender 2023 модельного року - Trophy Edition. Від базового позашляховика «лімітка» відрізняється матово-чорним кузовом відтінку Santorini й золотистими візерунками на дверних панелях та кришці запасного колеса. Інтер'єр оздоблений чорною шкірою Ebony Grained. На кузові та в салоні - шильдики спецвидання Defender Trophy.

Також особливому Land Rover Defender дістався розширений набір позашляхового обладнання. Зокрема, електрична лебідка, провушини, висувна драбина, захист колісних арок, приймач зчіпного пристрою, задні та передні бризковики. На даху автомобіля встановлено багажник від Pelican Products.

Також для «чорного» Defender доступні пакети Off-road та Advanced Off-road Capability Pack, переднє захисне скло й гумові килимки у багажному відділенні.

Спеціальна версія побудована на довгобазній модифікації Defender 130 P400 SE. Тобто під капотом у особливо чорного «Дефендера» шестициліндровий рядний бензиновий тубомотор потужністю 400 к.с.

Наклад Land Rover Defender Trophy Edition обмежений 230 одиницями. З них лише 10 екземплярів продадуть у Канаді. Інші призначені для ринку США. Орієнтовний цінник - 103 000 доларів. Продажі стартують до кінця цього місяця.

Джерело: Авто Центр
Фото: Land Rover

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація