Land Rover Defender отримав відкриту версію

Land Rover Defender отримав відкриту версію

20 січня 2024
0

Нідерландська Heritage Custom, що спеціалізується на тюнінгу автомобілів Land Rover та Range Rover, побудувала відкриту версію Defender. Кабріолет Heritage Customs Valiance оснований на тридверному Defender 90.

Конструктивно він аналогічний Jeep Wrangler. У процесі переробки тюнери зрізали дах та задню частину кузова позашляховика. Вся передня, включно з дверима, залишилася на місці. Від вітру та негоди пасажирів захистить м'який верх. Розкладається та складається він за допомогою сервоприводу, а остаточно закріплюється та відкріплюється вручну. Задня частина кузова посилена трубчастим каркасом безпеки.

Кожен кабріолет тюнер виготовить «під клієнта». Як стверджується, кузовна палітра не обмежена. Інтер'єр повністю перетягнутий натуральною шкірою. Також доступно декілька варіантів декору. За бажанням клієнта салон доукомплектують оригінальними передніми сидіннями та встановлять колісні диски від Heritage Customs.

Перетворення серійного Land Rover Defender на кабріолет обійдеться власнику орієнтовно 85 000 євро. Новий серійний Defender 90 2024 року коштує від 52 000 євро.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація