Land Rover Defender перетворили на електромобіль для суперяхти

Land Rover Defender перетворили на електромобіль для суперяхти

29 вересня 2023
0

Британська компанія Everrati, що спеціалізується на електрифікації класичних автомобілів, представила електричний Land Rover Defender з місцем для зберігання охолодженого шампанського під капотом. І хоча це далеко не перший електрифікований Дефендер, але перший, призначений для зберігання на борту яхти.

Партнером Everrati у цьому проєкті виступили студія дизайну яхт Bannenberg&Rowell та брокер суперяхт Edmiston. Наразі фахівці компанії проектують, розробляють та виробляють свої унікальні електромобілі на заводі у Великобританії. В подальшому виробництво планують організувати у США.

Everrati вже електрифікувала класичні Land Rover Series IIA, Land Rover Defender та Porsche 911 ST. Нова версія Defender під назвою Land Rover «Shore Tender» - поки лише візуалізація, але найближчим часом такий позашляховик може з’явитися на борту однієї з електричних яхт когось із багатих клієнтів.

Окрім холодильника для шампанського Land Rover «Shore Tender» отримав сучасну оббивку, місце для зберігання рушників під сидіннями, дах з парусини, підлогу з переробленого океанського пластику, знімні двері та кабестани (лебідка з вертикальним барабаном). Також разом з автомобілем власник отримає комплект сумок із парусини з вишитою назвою яхти. Кузов позашляховика обіцяють пофарбувати у кольори яхти.

Офіційна презентація електромобіля Land Rover «Shore Tender» відбулася напередодні яхт-шоу у Монако, яке розпочнеться 27 вересня. У компанії називають дебют стратегічним, цілком слушно розраховуючи привернути увагу відвідувачів виставки.

Вартість Shore Tender Land Rover EV не озвучується. Остаточний цінник електропозашляховика залежатиме від побажань клієнта.

Джерело: Autogeek
Фото: Everrati

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація