Land Rover Defender підготували до перегонів бездоріжжям

Land Rover Defender підготували до перегонів бездоріжжям

06 вересня 2023
0

Позашляховик Land Rover Defender отримав нову модифікацію Bowler. Ця версія створена для участі в ралі-рейдах. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Land Rover Bowler Defender може брати участь у чемпіонаті Великої Британії Defender Rally Series. Разом з автомобілем покупці отримують доступ до участі в семи етапах. Разом із цим за кожним клієнтом закріплюються перегоновий технік, старший інженер і фахівці-електрики.

«Серію Defender Rally було створено для того, щоб водії вирушали в подорож, отримуючи базовий досвід ралі та водночас розвиваючи силу і глибину знань, необхідних для змагань на найвищому рівні», - сказав керівник відділу автоспорту Bowler Motors Дейв Марш.

Land Rover Bowler Defender заснований на трьохдверній модифікації позашляховика Defender 90. Він помітно легший за стандартну модель, але залишається безпечним.

До списку модифікацій включено збільшені паливні баки та додаткову світлотехніку. Проте 95% кузова, трансмісії та гальм залишаються без змін.

Інтер'єр позашляховика також було змінено. Усередині з'явилися нові чотириточкові ремені безпеки та додаткові органи управління.

Під капотом Land Rover Bowler Defender розташований 2,0-літровий турбований двигун потужністю 300 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає приблизно 7 секунд.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація