Land Rover Defender присвячений Джеймсу Бонду

23 березня 2022
0

В 2022 кінофраншизі про Джеймса Бонда виповнюється 60 років. До цієї події Land Rover підготував спеціальний гоночний Defender, який візьме участь у ралі-рейді Bowler Defender Challenge у Північному Уельсі.

За підготовку Defender до ралі відповідала компанія Bowler Motors. За основу було взято укорочену версію моделі, оснащену 300-сильною бензиновою «турбочетвіркою». Автомобіль суттєво переробили, забезпечивши кастомною підвіскою зі збільшеним на 25 міліметрів кліренсом, встановили амортизатори Fox та замінили стандартні колісні диски на ралійні розмірністю 18 дюймів, «взуті» у позашляхові шини. Кузов додатково зміцнили, посилили днище, покращили систему охолодження та додали задній спойлер.

Згідно з правилами безпеки, в салоні встановили каркас, який з'єднується з опорами підвіски. Також на «Дефендері» з'явилося знімне гоночне кермо з підкермовими пелюстками, спортивні сидіння з шеститочковими ременями та нові системи, що захищають від пожежі та раптового відключення електроніки.

Етап Bowler Defender у Північному Уельсі відбудеться 26 березня і стане другим із семи у календарі сезону 2022 року. За кермом позашляховика поїде триразовий чемпіон британської серії ралі Марк Хіггінс, який також є професійним каскадером. Хіггінс працював над чотирма фільмами про Джеймса Бонда - «Квант Милосердя», «Скайфол», «Спектр» та «Не час помирати».

Джерело: Land Rover

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація