Land Rover Defender SVX помітили під час тестів

Land Rover Defender SVX помітили під час тестів

26 лютого 2023
0

Land Rover представив модель Discovery SVX на автосалоні у Франкфурті ще в 2017 році, і спочатку планувалося, що вона буде запущена у виробництво роком пізніше. На жаль, цього так і не сталося, але схоже, що шильдик SVX тепер пропишеться на моделі Defender.

Нещодавно в мережі з'явилися шпигунські фото позашляховика, що тестується поблизу полярного кола. У той час, як передня частина сильно замаскована, на задній змін куди менше. Очікується, що позашляховик буде оснащений бампером, що збільшує кліренс, і трохи зміненою передньою частиною кузова.

Найбільш помітною зміною є набір 20-дюймових глянсових чорних легкосплавних дисків, «взутих» в масивні шини BFGoodrich Trail Terrain T/A. Також авто отримає захисні пластини, розширювачі арок та вихлопну систему з чотирма вихлопними трубами. Найімовірніше, нова версія позашляховика отримає деякі налаштування підвіски, і це при тому, що стандартна модель оснащена пневматичною підвіскою, що забезпечує максимальний дорожній просвіт 292 мм.

На даний момент мало відомо про модель, але очікується, що вона буде оснащена 5,0-літровим двигуном V8 з наддувом, який розвиває 518 к.с. і 624 Нм максимального моменту, що крутить. Він повинен працювати в парі з 8-діапазонною автоматичною коробкою передач та орієнтованою на бездоріжжя системою повного приводу. Ця установка дозволяє аналогічному Defender 110 V8 розганятися з 0 до 100 км/год за 5,3 секунди і розвивати максимальну швидкість 240 км/год, проте не забуваємо, що варіант SVX орієнтований на бездоріжжя, саме тому таких показників він навряд чи зможе досягти.

Очікується, що нова модифікація має бути офіційно представлена або наприкінці нинішнього року, або на початку наступного.

Джерело: MMR
Фото: Motor.es

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація