Land Rover Defender із «бондіани» виставила на торги

Land Rover Defender із «бондіани» виставила на торги

23 червня 2022
0

Шанувальники фільмів про знаменитого британського супершпигуна Джеймса Бонда зможуть придбати у свою колекцію артефактів 1 із 10 виготовлених для фільму «Спектр» пікапів Land Rover Defender 110 SVX. Автомобіль пропонується спеціалізованим аукціонним будинком Bonhams. Про це повідомляє пресслужба аукціону.

Автомобіль для кіно підготували спеціалісти відомої британської компанії Bowler Motorsport. Усього для 24-ї шпигунської «епопеї» підготували 10 пікапів Land Rover Defender 110 SVX у специфікації Bigfoot. У процесі фільмування 3 машини перетворили на купу металолому, але 7 екземплярів «вижили», включаючи екземпляр, який буде продано на аукціоні Bonhams у рамках «Фестивалю швидкості» у Гудвуді.

Пікап оснащений потужним 188-сильним 2,2-літровим турбодизелем, 6-ступіневою механічною трансмісією та системою повного приводу. 16-дюймові диски з механічними блокуваннями «взули» у позашляхову 37-дюймову гуму. Дорожній просвіт збільшений завдяки підвісці з амортизаторами Bilstein.

У комплектацію пікапа увійшли - лебідка Warn, спортивні «ковші» Recaro з ременями безпеки TRS, трубчастий зовнішній каркас, пластини для захисту двигуна та трансмісії. Також автомобіль оснащений кондиціонером, електроприводом скла та аудіосистемою Alpine.

Екземпляр, запропонований на аукціоні, проїхав всього 477 км та використовувався для знімання великим планом на малих швидкостях, тому машина знаходиться у гарному стані.

За оцінкою фахівців Bonhams, орієнтовна ціна на «кіношний» пікап перебуватиме в діапазоні від 150 до 200 тисяч фунтів ($184-245 тисяч), що не дуже дорого, якщо врахувати, що у 2018 році аналогічний пікап був проданий за 365,5 тисяч фунтів. ($455 тисяч).

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація