Land Rover побудував особливий Defender до ювілею Червоного Хреста

Land Rover побудував особливий Defender до ювілею Червоного Хреста

11 липня 2024
0

Британська компанія Land Rover представила унікальний Defender 130 Outbound, присвячений 70-річчю колаборації з Червоним Хрестом та 160-річчям цієї організації. Автомобіль буде передано представникам італійського підрозділу.

Цього року Міжнародна федерація товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця відзначила своє 160-річчя у Сольферіно, Італія, де народилася найбільша у світі гуманітарна організація. Тисячі членів родини Червоного Хреста, волонтерів, установ та партнерів зібралися 21 та 22 червня на місці битви при Сольферіно, щоб відсвяткувати початок руху, який Анрі Дюнан, його засновник, організував 160 років тому.

Унікальний Defender 130 Outbound буде служити в італійському Червоному Хресті як мобільна супутникова станція для підтримки зв'язку в районах, що постраждали від стихійних лих. Автомобіль оснащений спеціальним обладнанням та супутниковою антеною на даху. Технологія супутникового зв'язку активно використовується стаціонарними підрозділами екстреної допомоги італійського Червоного Хреста, але вперше її представили у мобільному варіанті.

Завдяки своїй високій прохідності Defender 130 Outbound доставить бригаду рятувальників у важкодоступні місця. У комплект обладнання увійшли потужна лебідка та фаркоп, який дозволить за необхідності взяти із собою до 3 тонн додаткового багажу. Також машина має у своєму арсеналі додаткову сигнальну світлотехніку, електричну систему на 230 В з інвертором та спеціальним зарядним пристроєм, рятувальне обладнання та медикаменти для надання першої допомоги.

Джерело: Авто Центр
Фото: Land Rover

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація