Land Rover запропонував версію Trophy для тридверного Defender

Land Rover запропонував версію Trophy для тридверного Defender

27 серпня 2022
0

Щоб віддати данину легендарним змаганням Camel Trophy, що прославили автомобілі Land Rover, компанія вирішила випустити спеціальну версію Defender.

Спочатку компанія анонсувала вихід лімітованої версії п'ятидверного Defender 110. Вона отримала приставку Trophy Edition і вийде тиражем 250 екземплярів. Тепер британський виробник заявив, що підготував спеціальну пропозицію і для тридверного Defender 90. Шанувальникам цієї моделі варто поквапитися, оскільки його серія передбачає лише 90 одиниць. Як заявили у компанії, на цих позашляховиках можна буде взяти участь у змаганнях.

Засновано лімітовану версію на Land Rover Defender 90 P400 X-Dynamic SE 2023 року. Відрізнити її від базового варіанту можна за жовто-чорним кольором кузова та спеціальними наклейками, додатковим захистом на бамперах, експедиційним багажником на даху з висувними східцями та бризковиками. Також автомобіль отримав пневмопідвіску, позашляховий та кліматичний пакети.

Технічна складова позашляховика залишилася незмінною. Під його капотом встановлено 3,0-літровий 6-циліндровий бензиновий двигун потужністю 400 к.с. і 500 Нм крутильного моменту. Він поєднується з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач ZF та системою повного приводу. Продаж тридверного Defender Trophy Edition розпочнеться цього місяця. Оцінили модель у 96 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація