Lanzante побудувала дорожні версії Porsche 935

Lanzante побудувала дорожні версії Porsche 935

17 липня 2024
0

Британська компанія Lanzante добре відома у світі автоспорту та серед колекціонерів ексклюзивних авто. З 70-х років минулого століття вона співпрацювала з колегами з McLaren, а потім почала випускати адаптовані для доріг загального користування McLaren P1 GTR. Новий проект британських майстрів - гоночний Porsche, перероблений для повсякденної експлуатації.

Сучасна версія суперкара Porsche 935 була виготовлена у 2019 році в кількості лише 77 екземплярів і призначалася виключно для участі в кільцевих змаганнях. Однак, приблизно 18 місяців тому двоє власників цих болідів звернулися до майстрів Lanzante по допомогу, щоб переобладнати автівки з гоночних на дорожні. Як відомо, немає нічого неможливого для людей з інтелектом... За півтора року обидва екземпляри були відповідним чином модифіковані і постали перед відвідувачами щорічного автоспортивного «Фестивалю швидкості» в Гудвуді.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lanzante (@lanzantelimited)

Перше, що одразу кидається в очі - нові передні крила з парою тонких фар, щоб пройти сертифікацію. Кожен варіант машини має індивідуальне забарвлення відповідно до побажань клієнтів. Одна отримала червоно-білу ліврею, а інша має стильний сріблястий дизайн у кольорах команди Martini. Також автомобілі отримали доопрацьовану гальмівну систему, власні налаштування електроніки, комфортабельнішу підвіску та інші зміни, що полегшують керування потужним перегоновим болідом на звичайних дорогах.

У моторному відсіку розташований оригінальний 3,8-літровий опозитний шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом потужністю 690 к.с., що працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач PDK з подвійним зчепленням. Вартість перетворення гоночної машини на дорожній суперкар зберігається в секреті, але, це було не дешеве задоволення...

Джерело: Авто Центр
Фото: Lanzante

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація