Lanzante та Cosworth доопрацювали McLaren P1

Lanzante та Cosworth доопрацювали McLaren P1

11 липня 2022
0

Ательє Lanzante, яке займається переробкою супергібридів McLaren P1 з 2016 року, 2022 року представило новий проект на базі вже давно знятого з виробництва автомобіля. Цього разу фахівці за бажанням неназваного клієнта зробили екземпляр, в якому поєднали дизайнерські зміни, технічні доробки з аеродинаміки та навіть модернізований бензиновий двигун. Крім того, що в таємниці тримається ім'я покупця, немає жодної інформації і про те, скільки коштуватиме потенційному клієнту подібна модернізація його гібридного купе.

Новий варіант суперкара складається зі стандартного McLaren P1, комплекту деталей від трекової версії McLaren P1 GTR, а також ряду унікальних елементів, що відсилають до культового переможного в «24 годинах Ле-Мана» McLaren F1 GTR.

Зокрема, встановлено золотий теплозахист у моторному відсіку, зовнішні дзеркала заднього виду від P1 GTR та матово-золоті гальмівні супорти з червоними написами, а також карбонові колеса, керамічна система вихлопу та ретро-шильдики на кузові. Силами Lanzante доопрацьовано вуглепластиковий монокок суперкара, а також посилено підвіску і кузов, щоб вони витримували аеродинамічне навантаження, що виросло, через доопрацьовану задню частину кузова, передні крила з повітропроводами і заднє крило від P1 GTR.

Відома інжинірингова компанія Cosworth також взяла участь у тюнінгу McLaren P1, попрацювавши над двигуном. Замовник побажав отримати потужніший мотор, тому об'єм двигуна збільшили з 3,8 літра рівно до 4,0 літрів, а разом з цим зросла і віддача - до 1000 кінських сил з урахуванням стандартного 200-сильного електромотора.

У салоні змінилося оздоблення, з'явилися нові сидіння і модернізували мультимедійну систему. В даний час зібрано вже два McLaren P1 HDK, що відрізняються декором, а в компанії розпочали роботу над третім екземпляром незвичайного гіперкара.

Джерело: Lanzante

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація