Лідер гурту Kiss вирішив продати свій Corvette C8

Лідер гурту Kiss вирішив продати свій Corvette C8

26 квітня 2022
0

Американський музикант, ритм-гітарист і вокаліст рок-групи Kiss Пол Стенлі відомий не лише як один із засновників групи, авторів та співавторів текстів Kiss, а й як великий шанувальник автомобілів. У колекції музиканта є і новий кабріолет Chevrolet Corvette останнього покоління C8, але з цією машиною рокер вирішив розлучитися. Спорткар від зіркового власника виставлять на торги відомого аукціонного будинку Barrett-Jackson, який спеціалізується на продажу особливих машин.

Спорткар має комбіноване забарвлення - основний колір кузова Red Mist Metallic Tintcoat поєднується з чорним дахом - бронзового відтінку колеса та жовті гальмівні супорти. Автомобіль оснащений опціональним пакетом Z51 та фіксованим антикрилом на кришці багажника.

Салон оздоблений коричневою шкірою, яка прикрашає сидіння і частини панелі приладів, дверних панелей і трансмісійного тунелю, а все, що не виконано в коричневому кольорі, обшито чорною шкірою з коричневим контрастним простроченням.

Своє рішення розлучитися з кабріолетом Corvette C8 Стенлі пояснив бажанням дати автомобілю все, чого він заслуговує. За словами лідера Kiss, він буде щасливим, якщо новому власнику спорткар Chevrolet принесе радість від поїздок або просто від наявності машини в колекції.

«Для мене моє життя завжди було пов'язане з радістю, яку я можу принести іншим людям. Гітара - це ще одна частина мого життя, ще один аспект того, хто я є, тому я подумав, що новий господар автомобіля має бути щось ще від мене, тому я віддам разом з Chevrolet Corvette гітару зі своїм автографом», - заявив Пол, представляючи чорну гітару Ibanez PS120 Paul Stanley Signature.

Аукціон Barrett-Jackson, на якому продаватиметься автомобіль Пола Стенлі, відбудеться у Лас-Вегасі з 30 червня до 7 липня.

Джерело: Barrett-Jackson

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація