Легендарну Audi 200 помили вперше за 15 років

Легендарну Audi 200 помили вперше за 15 років

03 грудня 2022
0

Детейлінг - невід'ємна частина догляду за машиною. Але власники часто забувають про це, особливо коли перестають користуватися автомобілем. Тому гаражні знахідки найчастіше покриті товстим шаром пилу та бруду, а то й зовсім пліснявою та мохом. Як, наприклад, легендарна Ауді 200.

Седан, який був неймовірно популярний наприкінці 80-х - на початку 90-х років, кинули на задньому дворі будинку на довгих 15 років. Власник зовсім не приділяв уваги автомобілю. За роки простою він втратив колишню привабливість і вкрився пліснявою. На щастя, група ентузіастів взялася повернути його до життя.

Спочатку фахівці провели глибоке очищення кузова, прибравши цвіль і бруд. Потім вони переключили вектор своєї уваги на салон Audi 200. Тут теж довелося попрацювати, тому що в кабіні було багато сміття, листя, пилу та слідів життєдіяльності дрібних гризунів. Незважаючи на те, що завдання було нелегким, вони впоралися з ним.

Не забули і про підкапотний простір седана. Двигун та інші вузли і агрегати ретельно вимили та провели елементарний сервіс. Механіка автомобіля виявилася досить міцною, тож фахівцям навіть вдалося завести мотор. Можна сказати, що цей Audi 200 воскресили і він знову готовий повернутися на дороги.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація