Lego випустила Nissan Skyline з «Подвійного форсажу»

Lego випустила Nissan Skyline з «Подвійного форсажу»

04 грудня 2022
0

Фільм «Подвійний форсаж», що вийшов у 2003 році, який став продовженням «Форсажу», швидко став культовим. Атмосфера нелегальних вуличних перегонів та яскравих доопрацьованих автомобілів вплинула на індустрію тюнінгу та захоплення стритрейсингом молодих людей у всьому світі.

І навіть через два десятиліття фільм вважається канонічним, і зараз під його впливом опинилися навіть дитячі конструктори Lego. У лінійці Speed Champions з'явиться легендарний сріблясто-синій Nissan Skyline GT-R R34.

На автомобілі у фільмі їздив герой Пола Уокера - поліцейський Брайан О'Коннер, який перебуває під прикриттям. Доопрацьований спорткар, як і належить, має характерний обвіс і впізнавану ліврею, а також - як і в оригіналу в кіно - праве кермо.

Разом із автомобілем у наборі є і фігурка його водія, в якому легко вгадується колишній офіцер поліції Лос-Анджелеса. Жодної офіційної інформації про майбутній набір немає. Відомо лише, що зібрати праворульне купе можна буде із 319 кубиків.

Вартість Nissan Skyline GT-R R34 з Lego Speed Champions становитиме 22 євро. Офіційна прем'єра конструктора відбудеться 3 січня 2023 року.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація