Легендарний спорткар Dodge Viper воскресили після тривалого забуття

Легендарний спорткар Dodge Viper воскресили після тривалого забуття

13 квітня 2023
0

До дітейлінг студію WD Detailing звернувся чоловік із проханням допомогти відновити спорткар Dodge Viper. Фахівці думали недовго. Бажання отримати в свої руки культовий автомобіль виявилося вищим, ніж проблеми його відновлення.

Dodge Viper RT10 1994 року випуску довгий час не використовувався. До того ж зберігали його спочатку на вулиці, а потім у гаражі серед купи мотлоху. Якщо кузов та салон збереглися відносно непогано, то мотор ніяк не хотів працювати. Тому фахівці забрали машину до себе в майстерню, де й розгорнули масштабну роботу з його воскресіння.

Спочатку Viper вимили та очистили від пилу, бруду та плісняви. Мишку, знайдену в салоні авто, фахівці випустили до найближчої лісосмуги. Тільки після цього вони взялися за обслуговування силової установки. Чіткі злагоджені дії майстрів студії принесли результат - двигун спорткара заробив.

Автомобіль після всіх маніпуляцій передали власнику, але за умови. Метта (так звати власника) зобов'язали кілька разів на тиждень заводити двигун Dodge Viper RT10 і як мінімум один раз проїжджати пару кілометрів. Слідкувати за тим, щоб у гаражі було сухо та тепло. І, звичайно ж, не забувати проводити мийку. Тільки за дотримання всіх цих правил спорткар буде на ходу ще довгі роки.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація