Легендарний суперкар Mercedes 50-х згорів під час руху

Легендарний суперкар Mercedes 50-х згорів під час руху

14 липня 2023
0

У США згорів раритетний Mercedes-Benz 300SL Gullwing 1955 року. Знаменитий суперкар щойно пройшов реставрацію. Фото пожежі та її наслідків опублікували на сторінці supercar.fails в Instagram.

ДТП сталася фактично на рівному місці - Mercedes 300SL Gullwing загорівся під час руху автомагістраллю. На щастя, водій і пасажир змогли швидко покинути авто.

Пожежники оперативно прибули на місце інциденту і швидко загасили суперкар Mercedes 300SL. В авто обгоріли моторний відсік і ліва частина кузова.

Причини пожежі поки що не називають. Найімовірніше, загоряння сталося в двигуні авто, хоча під час реставрації його мали привести до ладу.

Нагадаємо, що Mercedes 300SL Gullwing - найзнаменитіша модель німецької марки. З 1954 по 1957 роки випущено 1400 таких купе з дверцятами, що піднімаються вгору. Зараз їхня вартість стартує з 1,5 мільйона доларів, а особливо рідкісні версії коштують понад 6 мільйонів доларів.

Суперкар Mercedes 300SL Gullwing - перше у світі авто з безпосереднім уприскуванням палива. Завдяки цій технології 3,0-літрова рядна шістка розвиває 215 к.с. і розганяє купе до 235 км/год. Це був найшвидший автомобіль свого часу.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Supercar Fails (@supercar.fails)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація