LEVC представляє новий варіант таксі TX з покращеним «доступом»

LEVC представляє новий варіант таксі TX з покращеним «доступом»

16 липня 2023
0

Лондонська компанія електромобілів (LEVC) представляє TX Access, вдосконалену версію свого електрифікованого таксі. Транспортний засіб забезпечує достатньо місця для людей на інвалідних візках і може вмістити до шести пасажирів, повідомляє LEVC.

За словами лондонської компанії, TX Access повністю адаптований для людей на інвалідних візках і має прямий пандус, який складається в підлогу, забезпечуючи швидке розгортання і регулювання. LEVC додає, що TX Access «побудований на існуючій платформі електрифікованого таксі TX, з тією ж трансмісією eCity, що забезпечує загальний запас ходу 333 милі, з чистим запасом ходу на електротязі 78 миль і викидами лише 14 г/км CO2».

Щодо інших особливостей забезпечення мобільності, LEVC додає, що поворотне сидіння, яке обертається поза транспортним засобом, додає пасажирам можливості «безпроблемного доступу». Великий дверний отвір забезпечує легкий вхід для людей на інвалідних візках, а також присутні додаткові ручки для тримання на краях сидінь, які можна придбати за бажанням. Але транспортний засіб призначений не лише для людей з обмеженими фізичними можливостями, він також включає «комунікаційні опції, такі як індукційна петля для слуху, елементи керування зі шрифтом Брайля та мікрофонна система, що забезпечує безперешкодний контакт між пасажирами та водієм».

«TX Access підтверджує прихильність компанії до трансформації міського транспорту та надання інклюзивних рішень для мобільності. Використовуючи переваги передової у своєму класі платформи TX, ми можемо підтримати цілий новий ринок пасажирів. LEVC пишається тим, що робить свій внесок у майбутнє, де транспорт буде доступним для всіх», - заявив Алекс Нан, генеральний директор LEVC.

У січні LEVC оголосила про плани перейти на повністю електричний транспорт завдяки значним інвестиціям від материнської компанії Geely.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Electrive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація