Lexus GX перетворили на підкорювача бездоріжжя

Lexus GX перетворили на підкорювача бездоріжжя

13 січня 2024
0

На виставку Tokyo Auto Salon компанія Lexus привезла особливу версію моделі, що отримала назву GX 550 Overtrail JAOS.

Машину побудовано у співпраці з тюнінг-ательє JAOS і оснащено, наприклад, ліфт-комплектом підвіски, захистом днища і порогів, а також розширювачами колісних арок і експедиційним багажником.

Доопрацьований GX крутіший ніж представлений на SEMA GX 550 Overtrail+ AAP. Наприклад, машині дістався ліфт-комплект підвіски з посиленими титаном пружинами і частотно-залежними амортизаторами Kayaba Harmofleq.

У списку також є передній бампер з ABS-пластику та розсип позашляхових аксесуарів. Серед них - алюмінієвий захист днища товщиною 4 мм, трубчасті підніжки з гумовим покриттям, бризковики збільшеного розміру та 18-дюймові диски з шинами Toyo Tires Open Country A/T III. Довершує образ багажник JAOS Flat Rack.

Оскільки про технічну начинку не сказано жодного слова, вона, швидше за все, залишилася без змін. Новий Lexus GX оснащений бітурбомотором V6 3.4 та 10-ступеневим «автоматом» Direct Shift. Віддача - 354 к.с. та 649 Нм.

Приставка Overtrail означає, що на автомобілі також стоять активні стабілізатори E-KDSS та задній диференціал з електронним блокуванням. У США Lexus GX 550 Overtrail коштує від 69 250 доларів, Overtrail + - від 77 250 доларів.

Джерело: Мотор
Фото: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація