Lexus LBX отримав 300-сильну спортивну версію

Lexus LBX отримав 300-сильну спортивну версію

18 липня 2024
0

Лінійку компактного Lexus LBX поповнила заряджена версія Morizo RR. Спортивний кросовер надійде у продаж з кінця серпня і в себе на батьківщині коштуватиме від 6,5 млн ієн ($41 600). Подробиці моделі розкрили на офіційному сайті японського виробника.

Головна відмінність Lexus LBX Morizo RR ховається під капотом. Там встановили 1,6-літровий турбомотор від Toyota GR Yaris на 300 к.с. і 390 Нм. Результат - 5,2 с до сотні.

Новий Lexus LBX Morizo RR є повнопривідним та доступний із 6-ступінчастою механічною або 8-ступінчастою автоматичною КПП. Крім того, доопрацьована ходова авто та встановлені збільшені гальма.

Компактний кросовер Lexus LBX Morizo RR має агресивніший вигляд, аніж стандартна модель. Йому замінили решітку радіатора та бампери, додали обвіс, розширили крила. Стандартними є 19-дюймові диски із шинами розміром 235/45 R19.

У салоні встановлені спортивні крісла та кермо. Крім того, змінена графіка цифрової панелі приладів, а педалі прикрашені металічними накладками. Також запропонують лімітовану (100 авто) версію Bespoke Build із особливим оздобленням.

Джерело: Фокус
Фото: Toyota

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація