Lexus LFA після ДТП виставили на аукціон

Lexus LFA після ДТП виставили на аукціон

23 серпня 2024
1

На аукціоні Copart, який користується попитом серед українських автомобілістів, виставили на продаж унікальний лот - суперкар Lexus LFA. Автомобіль побував в аварії та потребує значних вкладень для того, щоб знову повернутись на дороги.

Судячи з фотографій, опублікованих на сторінці лота, у Lexus LFA пошкоджена передня та задня частини. Ще в нього погнуті та вимагають заміни бічні двері й капот. Що стосується рами, виконаної з вуглецевого волокна, то її повело у результаті зіткнення. Постраждали механічні системи, а вихлопна труба перекошена.

Наголошується, що салон цього Lexus LFA, а також його силова установка внаслідок аварії не постраждали. За попередніми оцінками експертів, на відновлення суперкара буде потрібно 400-500 тисяч доларів. І саме через це власник вирішив його продати, бо не готовий вкладати в авто таку суму.

У лістингу зазначено, що передбачувану роздрібну вартість суперкара оцінюють у 710 000 доларів. За інформацією від власника, він розбив LFA у березні цього року. До аварії він лише кілька разів виїжджав на авто на дороги. Цей автомобіль вийшов тиражем в 500 екземплярів і є першим суперкаром фірми Lexus, на розробку якого було витрачено близько десяти років.

Джерело: Авто Центр
Фото: Copart

Обговорення новини

поціновувач  

АААААА СЕРЦЕ СЕРЦЕ! АААА

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація