Lexus LFA у стані нового авто виставили на аукціон

Lexus LFA у стані нового авто виставили на аукціон

21 липня 2023
0

Lexus LFA є першим двомісним суперкаром марки. Незважаючи на те, що його зняли з виробництва понад 10 років тому, досі можна зустріти екземпляри, які перебувають у новому стані.

Один із таких екземплярів виставили на аукціон RM Sotheby's у Монтереї (США). Він має номер 188, з 500 випущених компанією, і за свою історію проїхав лише 47 миль (76 км). Власник зберігав його в сухому опалюваному гаражі майже 12 років. При цьому не забуваючи про планове техобслуговування.

Виставлений на продаж LFA пофарбований у класичний колір Whitest White, який ідеально поєднується з темними легкосплавними дисками та червоними супортами. Салон авто оздоблений білою та червоною шкірою у поєднанні з алькантарою яскравого відтінку. Панель приладів виконана в чорній шкірі. Як акценти використано вуглецеве волокно та анодований титан. На ковшах досі знаходяться заводські поліетиленові чохли.

Під капотом Lexus LFA встановлений 4,8-літровий безнаддувний двигун V10, який дозволяє суперкар розганятися з місця до 100 км/год за 6 секунд. З огляду на бездоганний стан та рідкість моделі, власник має намір виручити за неї від 700 до 900 тисяч доларів. Торги пройдуть з 17 по 19 серпня цього року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація