Компанія Lexus оновила флагманський седан LS

Компанія Lexus оновила флагманський седан LS

15 жовтня 2022
0

В Японії дебютував оновлений седан Lexus LS. Він отримав перекалібровану підвіску, останню версію мультимедійної системи та вдосконалений напівавтопілот Teammate.

Нововведень у Lexus LS насправді не дуже багато. Зі змін, що безпосередньо впливають на фірмову керованість Lexus Driving Signature, заявлені лише жорсткіша розпірка в задній частині та перекалібрована підвіска. У салоні седана з'явилася свіжа мультимедійна система без тачпада та CD/DVD-плеєра. Плюс машина отримала покращені аудіокомпоненти, тримач для смартфона та порт USB-C.

Інтерфейс мультимедіа помітно перероблений. Наприклад, зі сторони водія тепер завжди зображені іконки швидкого доступу до часто використовуваних функцій (навігації, музики та налаштувань автомобіля). Оновлено голосовий помічник, додано бездротовий Apple CarPlay та прогностичну систему прокладання маршруту, який використовує дані про попередні поїздки. Модернізовано круговий огляд, який відтепер може «заглядати» навіть під машину та за поворот.

На додаток до цього Lexus LS отримав кілька нових комплектів коліс та вдосконалений напівавтопілот Teammate. Він навчився попереджати про транспортні засоби, що знаходяться поблизу, при русі на низькій швидкості. Також система стала краще працювати у сценаріях зміни смуги руху. Однак головне нововведення в іншому: тепер електроніка уникає тривалого перебування в «мертвій» зоні іншої машини й злегка пригальмовує, якщо це потрібно. І пов’язано це не так з безпекою, як із психологічним комфортом пасажирів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація