Lexus підготував оновлення для седана ES

Lexus підготував оновлення для седана ES

27 червня 2024
0

Преміальний бренд Lexus провів ревізію свого популярного седана та запропонував покупцям нові опції. Зокрема, для моделі передбачено дизайнерську версію Black Line Special Edition.

Нещодавно компанія Toyota оновила свій флагман Camry, а тепер настала черга його родича з емблемою L на капоті. Головним нововведенням стала темна версія Black Line Special Edition, яка 4 роки була в асортименті. Новинка створена на базі спортивного варіанта ES 350 F Sport Handling. Вона отримала корпуси дзеркал, задній спойлер, бічні молдиніги та інші елементи декору чорного кольору.

У розширеному списку опцій з'явилися додаткове підсвічування зони виходу, інфо-розважальна система із сенсорним екраном діагоналлю 12,3 дюйма, проєкційний дисплей, камера кругового огляду Panoramic View Monitor та «розумний» ключ SmartAccess Card Key. Новинку буде випущено лімітованим тиражем у кількості 1000 екземплярів. Перехід на темну сторону обійдеться в $53615, що на $3965 перевищує ціну звичайного седана ES 350 F Sport Handling.

Нагадаємо, що компанія пропонує широкий асортимент із 14 модифікацій седана Lexus ES вартістю від $43190. Покупці можуть вибирати з трьох варіантів силових агрегатів - ES 250 AWD з 2,5-літровою «четвіркою» потужністю 206 сил, моноприводного ES 350 з 3,5-літровим V6 (306 к.с.) та ES 300h, яка оснащується гібридним силовим агрегатом з 2,5-літровим 4-циліндровим мотором та електродвигуном, сумарна потужність якого 218 к.с.

Джерело: Авто Центр
Фото: Lexus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація