Lexus привезе в Україну мінівен LM та кросовер LBX

Lexus привезе в Україну мінівен LM та кросовер LBX

22 лютого 2024
0

Незабаром на український ринок вийдуть дві нові моделі Lexus. Йдеться про кросовер LBX і мінівен LM. Як стало відомо, новинки з'являться в Україні цієї весни. Ціни на новинки на нашому ринку поки що не оголошені.

Компактний кросовер LBX, розроблений спеціально для ринку Європи, займе місце в лінійці марки нижче UX. Він досягає завдовжки 4190 мм при колісній базі 2580 мм. Ширина і висота становлять 1825 мм та 1545 мм відповідно. LBX виглядає стильно та сучасно. У нього контрастне забарвлення кузова, акуратна решітка радиатора, вузькі світлодіодні фари і задні ліхтарі, виконані у формі єдиного блоку.

В оснащення салону LBX увійшла 12,3-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 9,8-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, аудіосистема з 13 динаміками. У рух наводить гібридна установка на основі 1,5-літрового трициліндрового бензинового двигуна, який доповнений електромотором. Сумарна віддача складає 134 к.с. і 184 Нм крутного моменту. Цього цілком достатньо для розгону до 100 км/год за 9,2 секунд.

Друга генерація мінівену Lexus LM виглядає чудово. Він отримав гігантську решітку радиатора, які ідеально поєднуються з розкосими фарами з новою графікою. У довжину новинка досягає 5125 мм при колісній базі 3000 мм. Тобто модель додала майже 80 мм порівняно з першим поколінням. Висота і ширина становлять 1955 (+10 мм) та 1890 (+40 мм) мм відповідно.

Двері у нового LM розсувні та дають вільний доступ до просторого салону новинки. Компонування трирядне з шістьма або сімома сидіннями. Найбільш розкішна версія має дворядну комбінацію із чотирма кріслами. У салоні встановлений величезний 48-дюймовий екран, який можна використовувати для проведення онлайн-зустріч прямо під час руху. Також є холодильник, висувний столик та 64-колірне фонове освітлення.

Преміальний мінівен буде доступний у двох версіях із гібридними агрегатами. А саме 2,4-літровим чотирициліндровим турбодвигуном і 2,5-літровим 4-циліндровим двигуном, які доповнені електромоторами.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація