LG та Magna Steyr запускають завод із виробництва двигунів для електромобілів в Угорщині

LG та Magna Steyr запускають завод із виробництва двигунів для електромобілів в Угорщині

09 вересня 2023
0

LG Magna e-Powertrain, спільне підприємство LG Electronics та австрійського виробника автокомплектуючих Magna Steyr, оголосило на IAA Mobility про будівництво нового заводу, першого європейського майданчика компанії.

Завод у промисловій зоні Мішкольц, Угорщина, стане європейським центром, який поєднає об'єкти Magna у цьому регіоні. Завершити будівництво планують 2025 року, а перша продукція з'явиться 2026-го.

Спочатку нове підприємство вироблятиме електродвигуни, а в майбутньому - рішення для електрифікованих силових агрегатів, включаючи інвертори та бортові зарядні пристрої. Під час запуску на об'єкті площею 26 400 кадратних метрів працюватиме близько 200 осіб.

Компанія LG Magna e-Powertrain зі штаб-квартирою в Інчхоні, Південна Корея, запущена у липні 2021 року. Її основна продукція - електродвигуни, інвертори та бортові зарядні пристрої. В даний час загальна чисельність співробітників СП у Південній Кореї, Північній Америці, Європі, Південній Америці та Азії складає 1900 осіб.

Також LG Magna e-Powertrain будує завод у Рамосі Аріспе, Мексика, з General Motors у якості «замовника-засновника». GM вже багато років виробляє автомобілі на цьому заводі і, як повідомляється, переобладнує його під виробництво електромобілів. Імена інших клієнтів LG Magna, особливо в Європі, поки не названі.

Як заявив генеральний директор LG Magna e-Powertrain Чонг Вон Сук, поряд із заводами в Мексиці, Китаї та Південній Кореї, майданчик в Угорщині матиме вирішальне значення для зміцнення позицій компанії в якості постачальника мобільних рішень на шидко зростаючому світовому ринку електромобілів.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація