Liberty Walk показало обвіс для Lamborghini Urus

Liberty Walk показало обвіс для Lamborghini Urus

18 липня 2022
0

Японське тюнінг-ательє Liberty Walk, яке відоме своїми епатажними аеродинамічними обвісами для різних моделей автомобілів, представило перший проект модернізації найпопулярнішого в історії Lamborghini. Кросовер Urus традиційно для тюнера обзавівся зміненим дизайном, який можна безпомилково визначити саме як роботу фахівців компанії з «країни висхідного сонця». Поки обважування існує лише у вигляді комп'ютерних рендерів, але до кінця року деталі стануть реальністю.

Liberty Walk у своїй гамі вже не перший рік має обвіси для суперкарів Aventador і Huracan, але тільки в 2022 році настав час для випуску деталей для Urus. Але на стилі проекту це не позначилося.

Для Lamborghini Urus запропоновані передній бампер із розвиненим спліттером, новий капот, традиційні для японської компанії накладки на колісні арки, а також нові пороги.

Задня частина, крім іншого бампера з потужним дифузором, відрізняється розвиненим спойлером, квадратними патрубками вихлопної системи. Звичайно, штатні колеса можна замінити новими дисками.

Прем'єра обвісу Liberty Walk для Lamborghini Urus відбудеться восени 2022 року на виставці SEMA Show у Лас-Вегасі. Заявлено, що деталі будуть зроблені з вуглепластику і поставлятимуться як у незабарвленому вигляді, так і з покриттям у колір кузова.

Джерело: Liberty Walk

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація