Лімітована пропозиція на Lexus GX в Україні

Лімітована пропозиція на Lexus GX в Україні

08 квітня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Легендарний рамний позашляховик преміумкласу Lexus GX знову доступний для придбання в Україні у мережі офіційних дилерів Lexus.

Lexus GX оснащений V-подібним 8-циліндровим бензиновим двигуном. Його об’єм становить 4,6 л, а потужність - 296 к.с. при крутному моменті 438 Нм. Позашляховик підтримує провідні технології, що підвищують комфорт перебування у салоні та кермування. Він оснащений мультимедійною системою з 10,3-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також підтримує підключення смартфона через Apple Carplay чи Android Auto. Система адаптації руху під різні покриття Multi-Terrain Select, якою також оснащений Lexus GX, полегшує паркування і рух будь-якою дорогою завдяки спеціальній системі камер та панорамному огляду навколо автомобіля.

Lexus GX має постійний повний привод і центральний диференціал підвищеного тертя Torsen із примусовим блокуванням. Завдяки добре продуманим габаритним розмірам він вільно пересувається як бездоріжжям, так і містом. GX має рамну конструкцію, що посилює його міцність та усуває вібрації і удари при пересуванні нерівними дорогами.

Lexus GX підтримує розширений функціонал інтелектуальних функцій для безпечного водіння і зручності кожного пасажира. Придбавши преміальний позашляховик, ви отримаєте надійного помічника у подорожах навіть бездоріжжям і чудовий автомобіль для всієї родини.

За детальнішою інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включно з дистанційним обслуговуванням, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.

Джерело: Lexus Україна

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація