Лімітована версія PEUGEOT Landtrek скоро в Україні

Лімітована версія PEUGEOT Landtrek скоро в Україні

11 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Лімітована партія потужного повноприводного PEUGEOT Landtrek стала доступна для України та знаходиться на півшляху в країну! Додатково до вже відомих варіантів з дизельним двигуном та МКПП пропонується версія з потужним бензиновим двигуном та 6-ступеневою автоматичною КПП. Тому радимо не зволікати, а поспішати замовити новий пікап PEUGEOT Landtrek - отримайте персональну консультацію представників PEUGEOT вже сьогодні!

Поява автомобіля PEUGEOT Landtrek дозволила Бренду відкрити новий розділ своєї історії в Україні: справжній потужний пікап, що готовий до виконання будь-яких складних завдань. Міцна рамна конструкція, готовність до високого навантаження (1020-1050 кг), повний привод зі знижувальним рядом - пікап PEUGEOT Landtrek уособлює всі переваги автомобілів такого типу. Водночас, автомобіль PEUGEOT Landtrek запропонував всі традиційні переваги різноманітних моделей Бренду: стильний зовнішній дизайн, сучасний привабливий салон, гарну комплектацію та прийнятну вартість. Й тепер пікап PEUGEOT Landtrek готовий запропонувати ще більше! Уже зараз у вас є можливість обрати та замовити бажаний автомобіль на онлайн-складі Бренду.

Потужний бензиновий турбомотор, 6-ступенева акпп, повний привід

Якщо пікап PEUGEOT Landtrek розпочинав свою кар'єру в Україні з турбодизелем, то тепер він додає бензиновий двигуни з робочим об’ємом 2,4 літри та оснащений турбіною. То ж не дивно, що новий мотор вирізняється високими показниками продуктивності: потужність - 210 к.с.; крутний момент - 320 Нм. Загалом новий двигун 2.4L Turbo дозволив істотно покращити швидкісні характеристики пікапа PEUGEOT Landtrek. Наприклад, прискорення 0-100 км/год. займає лише 11,2 секунди, а максимальна швидкість тепер сягає 177 км/год.

Варто зазначити й іншу важливу конструктивну відмінність: бензинова версія PEUGEOT Landtrek отримала 6-ступеневу автоматичну коробку перемикання передач від відомого виробника компанії «Punch Powerglide». Це означає не лише істотне підвищення потужності та покращення швидкісних характеристик, але також й максимальне спрощення процесу керування автомобілем. При цьому автомобіль може продемонструвати прийнятний рівень споживання палива - лише 9,1 л на 100 км у змішаному циклі.

Крім того, пікап PEUGEOT Landtrek у будь-якому варіанті готовий запропонувати повний привод, що важливо для подолання бездоріжжя та буксирування великих причепів. Також зважайте на кліренс 235 мм, можливість подолання броду до 600 мм, великі кути в’їзду (29 градусів) та з’їзду (26,7 градусів) - маємо справжнього майстра для вирішення майже будь-яких задач на дорогах та поза їх межами!

Дізнайтесь про всі переваги пікапа PEUGEOT Landtrek у будь-якому виконанні - завдяки шоу-руму моделі на офіційному сайті Бренду PEUGEOT в Україні.

Більше вибору - більше свободи

Ще однією особливістю бензинової версії пікапа PEUGEOT Landtrek 2.4L Turbo є його покращена комплектація ALLURE. Так, пікап PEUGEOT Landtrek у комплектації ALLURE завжди готовий запропонувати систему безключового доступу "Keyless Entry & Go“, двозонний клімат-контроль, сенсорний 10-дюймовий дисплей з можливістю підключення Mirror Screen (Android Auto та Apple CarPlay), передні датчики паркування з камерою на 360? огляду, шкіряне оздоблення керма, легкосплавні 18-дюймові колісні диски та багато іншого. Але крім цього, бензинова версія PEUGEOT Landtrek 2.4L Turbo ALLURE додатково пропонує преміальне оздоблення сидінь шкірою CLAUDIA з електро регулюванням сидіння водія та переднього пасажира.

При цьому лімітована партія автомобіля PEUGEOT Landtrek з бензиновим 2.4L Turbo пропонується за спеціальною ціною, яка є доступнішою ніж аналогічна версія з дизельним двигуном пікапа PEUGEOT Landtrek. Наприклад:

  • Вартість PEUGEOT Landtrek 2.4L Turbo АКПП-6 4х4 ALLURE 2022 року – від 1 282 100 грн.
  • Вартість PEUGEOT Landtrek 2.4L Turbo АКПП-6 4х4 ALLURE 2023 року – від 1 320 900 грн.

На пікап розповсюджується офіційна гарантія з такими ж самими умовами як на дизельний двигун – 3 роки або 100 000 км пробігу. Також, Бренд PEUGEOT готовий запропонувати широку дилерську мережу по всій території країни, де ви з легкістю можете придбати ваш бажаний автомобіль та за потреби пройти технічне обслуговування та ремонт. Знаходьте найближчий дилерський центр за посиланням.

Зауважте, що дана пропозиція на бензинові версії є лімітованою, то ж не проґавте свій шанс придбати бажаний автомобіль у найкращому виконанні та комплектації. Замовляйте персональну консультацію у представників PEUGEOT, щоб дізнатись всі подробиці про нову вражаючу пропозицію, що діє просто зараз для пікапа PEUGEOT Landtrek або обирайте бажаний варіант автомобіля на онлайн складі Бренду – просто тут і зараз!

Дилерська мережа Peugeot Дилерська мережа Peugeot

Бренд Peugeot представлений в Україні з 1992 року. З 2010 року продажем автомобілів та наданням сервісних послуг ексклюзивно займається офіційне представництво французької компанії.

перейти на сторінку компанії
Джерело: PEUGEOT

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація