Lincoln представив новий гібридний кросовер Nautilus

Lincoln представив новий гібридний кросовер Nautilus

16 вересня 2023
0

Компанія Lincoln у рамках Міжнародного автосалону в Детройті представила гібридний кросовер Nautilus.

Передня частина новинки отримала тонкі світлодіодні фари, з'єднані підсвіченою смугою. Вони разом із світлодіодними задніми ліхтарями мають «хореографічну послідовність освітлення», відому як «Обійми Lincoln».

Кросовер, що оснащено колесами розмірністю від 19 до 22 дюймів, має довжину у 4907 мм та колісну базу, що дорівнює 2901 мм. Це робить його на 81 мм довшим за попередника та додає 51 мм до бази.

У салоні водій та пасажири отримують величезний 48-дюймовий дисплей, який охоплює майже всю приладову панель. До нього додається 11,1-дюймовий дисплей на центральній консолі, який є основним способом взаємодії з автомобілем.

Під капотом Lincoln розташувався 2,0-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун з турбонаддувом, який видає 250 к.с. потужності та максимальний крутний момент у 372 Нм. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу, що доступна вже у базовому виконанні новинки.

Машина також оснащується гібридною силовою установкою у складі 2,0-літрового двигуна з турбонаддувом, безступінчатої коробки передач і електромотору потужністю 134 к.с. Сумарно машина розвиває 310 к.с., що на 25 сил менше, ніж у колишнього V6. Зазначається, що новий Nautilus буде пропонуватися з системою напівавтономного водіння BlueCruise.

Новий кросовер від Lincoln з'явиться у автосалонах компанії на початку наступного року. Ціна на авто стартує з позначки у 50 415 доларів. Варто також відзначити, що модель буде вироблятись на заводі Changan Hangzhou Assembly Plant в Китаї.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація