Лінійка Castrol у новій упаковці

Лінійка Castrol у новій упаковці

14 червня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Після трьох років досліджень, розробок та вивчення глобальних трендів логістики Castrol спроєктував найефективніше пакування. Це не просто каністра, це технологічний дизайн. Увага до деталей та практичного використання завжди призводять до важливих позитивних змін.

Castrol збільшив ефективність конструкції, перемістивши ручку в кут. Тепер у цих каністрах на 20% менше пластику, що зменшує кількість відходів та вуглецевих викидів. Прибравши гостроту кутів для додаткової міцності та стійкості, забезпечили цілісність пакування під час використання та транспортування.

Нова конструкція дозволяє розмістити більше каністр на піддоні та полицях, що збільшує ефективність логістики та зберігання. Більш збалансовані та зрозумілі етикетки краще виділяють бренд. Загальні риси простежуються у всіх розмірах. У нових каністрах менше пластику, але вони міцніші, ніж будь-коли.

У 2023 році очікуємо на перехід усієї лінійки Castrol на нове пакування.

Більше про нове пакування

*Порівняно з попередньою 5-літровою каністрою.

**Розраховано відносно 4-літрових каністр.

***Досягнуто вдвічі більшого показника кгс під час тестів навантаженням, а також в 3 рази більшої міцності під час тестів на падіння з висоти 2,45 м, у порівнянні з попередньою 5-літровою каністрою.

Джерело: Castrol

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація