Лінійку фургонів Stellantis перевели на електротягу

Лінійку фургонів Stellantis перевели на електротягу

08 липня 2023
0

Peugeot Partner актуального, третього покоління дебютував 2018 року на автосалоні в Женеві одночасно зі спорідненим Citroen Berlingo. Обидві моделі побудовані на платформі EMP2 французької групи PSA. Пізніше сімейство пасажирських та вантажних фургонів, відоме як К9, поповнили побудовані на тій самій платформі Toyota ProAce та Fiat Doblo.

Наразі Peugeot готує планове оновлення вантажної версії Partner. Також у кадр потрапив пасажирський Opel Combo Life. Обидві моделі, як і Citroen Berlingo, Fiat Doblo та Toyota ProAce виглядають практично ідентично. Різниця тільки в оформленні передніх панелей та логотипах.

Судячи з розташування камуфляжної плівки, планове оновлення також торкнеться оформлення передньої частини кузова. Цілком імовірно, кожну з моделей перероблять відповідно до філософії дизайну бренду. На фото видно, що прототип Opel Combo отримає модернізовану оптику.

Моторна лінійка моделей сімейства К9 залишиться незмінною, включаючи 1,2-літровий бензиновий турбодвигун та 1,5-літровий «дизель». Тоді як прототипи на фото електричні. Раніше на електротягу перевели пасажирські версії родинних моделей Citroen, Peugeot та Opel. Не виключено, що така стратегія буде застосована й до вантажних версій.

Електричним представникам сімейства K9 оновлення може принести потужніший електродвигун та більш ємну батарею. Імовірно, нинішній 136-сильний електродвигун можуть замінити агрегатом на 156 к.с. Ємність тягової батареї може збільшитися з 50 до 54 кВт.год.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація