Лімітований пропозиція від Infiniti: кросовер QX60 зі знижкою до 620 тис. грн!

Лімітований пропозиція від Infiniti: кросовер QX60 зі знижкою до 620 тис. грн!

23 липня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Великий сімейний преміум-кросовер, та ще і за неймовірною ціною? У Infiniti вам скажуть: «Так, звісно!» До 29 липня на модель QX60 діє знижка до 630 тис. грн, інша акційна пропозиція діє і на QX50.

Лімітована пропозиція на десять QX60 передбачає, що ви зможете придбати один із таких автомобілів за ціною від 1 290 250 грн (попередня мінімальна ціна – 1 920 450 грн). Ваш кросовер буде оснащений надійним 3.5-літровим двигуном (282 к. с.), варіатором і системою повного приводу. QX60 забезпечить комфорт усій сім’ї чи компанії друзів, адже оснащений трьома рядами сидінь.

Infiniti QX60Infiniti QX60

Шість автомобілів у комплектації Premium, запропоновані саме за цією ціною, вкомплектовані біксеноновим головним світлом й діодними ліхтарями позаду, камерами кругового огляду й паркувальними датчиками. В салоні ж на вас чекають шкіряне оздоблення сидінь з натуральної шкіри, тризонний кліматичний контроль, передні крісла з електричними регулюваннями й високоякісна аудіосистема Bose, що відтворює звук із 12 динаміків. Ефектного вигляду QX60 додають 18-дюймові колісні диски.

Для тих, хто прагне більшого, запропоновані чотири автомобілі у максимальній комплектації Hi-Tech. Якщо раніше кросовер у такому оснащені коштував 2 155 240 грн, то зараз є змога отримати його за 1 556 400 грн.

Почувати себе іще більш безпечно й упевнено в такому Infiniti QX60 допоможуть інтелектуальний круїз-контроль, активна система моніторингу сліпих зон й система утримання в смузі. А вищий рівень комфорту в салоні забезпечать передні крісла із вентиляцією, підігрів першого і другого рядів сидінь, власна мультимедійна система для пасажирів другого ряду, спеціалізована система іонізації повітря в салоні й аудіосистема Bose 5.1 із 14-ма динаміками. Зовнішній образ кросовера довершують 20-дюймові колісні диски.

Та на цьому акційні пропозиції від Infiniti не завершуються! Модель QX50 у комплектації Pure також можна придбати за зниженою ціною: 1 270 000 грн замість 1 338 420 грн.

Infiniti QX50Infiniti QX50

Автомобіль оснащений 2.0-літровим двигуном VC-Turbo (249 к. с.), варіатором і системою повного приводу. В комплектацію вже входять діодне головне світло, оздоблення салону екологічною шкірою, двозонний кліматичний контроль, передні крісла з електричними регулюваннями й два сенсорні дисплеї мультимедійної системи.

Стати власником одного з акційних кросоверів можна як за допомогою прямого придбання, так і оформивши кредит на вигідних умовах. Про деталі акційних пропозицій на QX60 можна взнати тут, інформація стосовно QX50 знаходиться за посиланням тут.

Джерело: InfoCar.ua
Фото: Infiniti

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація