Лімузин Audi A8L Horch виявився істотно дешевшим за «Майбах»

Лімузин Audi A8L Horch виявився істотно дешевшим за «Майбах»

12 травня 2022
0

Новий лімузин Audi A8L Horch виявився суттєво дешевшим за «Майбаха»: ціни на 5,45-метровий автомобіль стартують з 1,3 мільйона юанів (197 тисяч доларів), тоді як шестициліндровий Mercedes-Maybach S 480 у Піднебесній коштує від 1,54 мільйона юанів. (233 тисячі доларів). Audi пропонує для «Horch» унікальне двокольорове фарбування кузова, ексклюзивні 20-дюймові колісні диски та розширені можливості персоналізації.

Audi A8L Horch дебютував у жовтні 2021 року, і автовиробник одразу попередив, що лімузин продаватиметься лише у Китаї. Тепер озвучені комплектації та ціни - «Horch» доступний у чотирьох виконаннях, а найдорожча збірка коштуватиме 1,75 мільйона юанів (265 тисяч доларів).

Різниця з Mercedes-Maybach S-Class велика, адже базова модифікація S 480 коштує на 18,5% більше, а «багато»-оснащений восьмициліндровий S 580 - на 42% більше!

Обидва німецькі лімузини повнопривідні, Audi робить ставку на 8-швидкісний автомат, а Mercedes-Benz на 9-ступінчасту трансмісію.  У обох седанів найбільш популярні в Китаї версії з 3,0-літровими турбомоторами. Для Audi A8L Horch в цьому сегменті доступний агрегат (340 сил, 500 Нм), доповнений 48-вольтовим стартер-генератором.

Особливість «Horch» - збільшена на 13 сантиметрів колісна база; інші маркери новинки - хромовані колеса та радіаторна решітка. За замовчуванням лімузин має лазерні фари, панорамний дах, роздільні мультиконтурні задні крісла з масажем і пам'яттю регулювань, а також подушки з написами Horch.

Незабаром лінійка Audi A8L поповниться ще однією модифікацією - на підході чотирициліндровий седан з 2,0-літровим двигуном. Розширення лінійки дозволить Audi зміцнити позиції A8L на найважливішому для моделі ринку - зараз понад половина представницьких седанів продаються в Китаї.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація