Лінійка Chery отримає нове крос-купе

Лінійка Chery отримає нове крос-купе

19 липня 2022
0

Колишня «дочка» Chery, а нині де юре самостійна китайська марка Kaiyi, готується до прем'єри нової моделі суббренду Kaiyi. Поки що безіменну новинку розсекретять 22 липня, але фірмові студійні фото концепту майбутнього серійного крос-купе вже з'явилися в мережі. Як повідомляється, автомобіль на знімках на 80% відповідає товарній версії.

Нове крос-купе отримає двохоб'ємний кузов з похилим дахом, що закінчується невеликим спойлером над багажними дверима. Всю передню частину займає широка решітка радіатора, оточена з двох сторін вузькою оптикою. У нижній частині до неї впритул підходять масивні хромовані L-подібні декоративні вставки.

На кормі вузькі ліхтарі, з'єднані ще більш тонкою смугою світлодіодів і третій стоп-сигнал по центру спойлера. У нижній частині - чорний бампер з місцем для номерного знака і двома парами круглих патрубків вихлопної системи по краях.

Над дизайном крос-купе працювала команда під керівництвом бельгійського промислового дизайнера Лоуї Вермеєрша. Раніше він багато років пропрацював в італійському кузовному ательє Pininfarina.

Технічної інформації про нову модель наразі немає. Цілком ймовірно, всі подробиці про крос-купе озвучать під час офіційної прем’єри.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація