Лінійку Acura TLX поповнила заряджена лімітована версія Type S PMC Edition

Лінійку Acura TLX поповнила заряджена лімітована версія Type S PMC Edition

06 жовтня 2022
0

Acura показала яскравого суперника заряджених Audi та BMW. Спортивний седан від преміум-підрозділу Honda випустять тиражем 300 одиниць. Про це повідомляє офіційний вебсайт Acura.

Нова Acura TLX Type S PMC Edition відрізняється карбоновими обважуванням і спойлером, а також 20-дюймовими дисками із шинами Pirelli розміром 255/35 R20. Крім того, решітка радіатора, дах, дверні ручки та дзеркала седана пофарбували у чорний колір. Самі ж авто можуть бути лише блакитними, червоними чи білими.

Салон Acura TLX у версії Type S PMC Edition оброблений чорною шкірою з червоними швами та карбоновими вставками. Седан отримав скошене знизу кермо та спортивні крісла з електроприводом, підігрівом і вентиляцією. Крім того, всередині з'явилися ексклюзивні килимки та накладки на пороги з підсвічуванням. Оснащення поповнила потужна 710-ватна акустика.

Під капотом Acura TLX Type S ховається 3,0-літровий V6 турбований потужністю 360 к.с. З 10-ступінчастою автоматичною КПП спринт до 100 км/год займає 5,5 секунди, а максимальна швидкість обмежена на 250 км/год.

Седан отримав повний привід із функцією векторизації тяги та спортивну підвіску з адаптивними амортизаторами. Уповільнюють його гальма Brembo.

Автомобілі збиратимуть вручну на тому ж заводі, де випускають суперкари Acura/Honda NSX. Ціна Acura TLX Type S PMC Edition становитиме приблизно 60 000 доларів, а його конкурентами стануть заряджені Audi S4 та BMW M340.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація