Львівські десантники отримали Пульстрон від «Повернись живим» і ОККО

Львівські десантники отримали Пульстрон від «Повернись живим» і ОККО

17 квітня 2024
0

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» і мережа АЗК ОККО передали перший Пульстрон для Десантно-штурмових військ. Комплекс розвідки та знищення вже працює у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Пульстрон складається з близько 40 найменувань різного типу обладнання, зокрема:

  • пікапів;
  • розвідувальних БпЛА;
  • ударних дронів із бойовою частиною;
  • автомобільних та портативних радіостанцій;
  • ноутбуків;
  • засобів резервного живлення;
  • комплектів Starlink;
  • приладів нічного бачення тощо.

«Пульстрон вже задіяно на Бахмутському напрямку. Ця допомога критично важлива для проведення розвідки, коригування вогню та управління боєм. І ми дякуємо усім, хто долучився до проєкту. А про результат такої підтримки ви дізнаєтесь вже незабаром», - йдеться у повідомленні 80 ОДШБр у Фейсбуці.

Фонд «Повернись живим» та компанія ОККО збирають 500 мільйонів гривень для Десантно-штурмових військ у рамках третього спільного проєкту «ОКО ЗА ОКО 3».

50 мільйонів гривень на перший Пульстрон вдалось акумулювати у березні цьогоріч.

«Кожен такий комплекс розвідки та ураження має бомбери з тепловізійною камерою та бойовою частиною до них, FPV дрони, зокрема із системою багаторазового скиду, а також зв'язок, прилади нічного бачення, пікапи та все необхідне для того, щоб виявляти і знищувати ворога як вдень, так і вночі», - говорить заступник директора «Повернись живим» Олег Карпенко.

Загалом підрозділи ДШВ отримають 10 бойових Пульстронів.

«Підсилення ЗСУ стало одним із пріоритетних напрямків нашої компанії з моменту повномасштабного вторгнення. ОКО ЗА ОКО - це наш флагманський проєкт, який уже забезпечив артбригади і розвідбати 25 розвідкомплексами «ШАРК», а бригади ТрО - кулеметами, мінометами та гранатометами. Тепер наша задача - передати підрозділам ДШВ 10 комплексів розвідки та знищення, - коментує віцепрезидент з маркетингу ОККО Василь Дмитрів. - Дякуємо усім водіям, які вже другий рік поспіль заправляють свої автівки PULLS'ом помсти і долучаються до підтримки ЗСУ. Окремо дякуємо тим бізнесам, які приєднуються внесками для підтримки ДШВ».

Джерело: Повернись живим

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація