Mahindra анонсувала новий кросовер Scorpio-N

Mahindra анонсувала новий кросовер Scorpio-N

25 травня 2022
0

Індійська компанія Mahindra показала перші ілюстрації нового позашляховика Scorpio-N. Автомобіль має рамну конструкцію та привабливий сучасний дизайн.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Зовнішній вигляд Scorpio-N дуже відрізняється від попередника. Його створили стилісти фірмової дизайн-студії компанії в Мумбаї. Новинка отримала світлодіодні фари, виразне облицювання радіатора з новою емблемою компанії та фігурне бічне скління.

Технічну начинку розробляли індійські інженери та конструктори підрозділу у кооперації з колегами з американського технічного центру Mahindra, розташованого в Обурн Хіллз.

Scorpio-N буде доступний з бензиновими та дизельними моторами, механічною або автоматичною КП, а також заднім чи повним приводом. 2-літровий бензиновий та 2,2-літровий турбодизель новинка успадкує від інших моделей марки – позашляховиків XUV700 та Thar.

Нагадаємо, що Mahindra випускає позашляховик Scorpio з 2002 року і продовжить його виробництво надалі, а щоб уникнути плутанини, нова модель продаватиметься під позначенням Scorpio-N.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація