Мандрівник зробив зі старого фургона затишний будинок на колесах

Мандрівник зробив зі старого фургона затишний будинок на колесах

03 лютого 2024
0

52-річний Пол Джекмен з Великої Британії разом з собакою Роксі подорожує країною у своєму фургоні. Спочатку це була необхідність через брак коштів на оренду власного житла, але тепер він отримує від цього задоволення. Про його історію написало видання Daily Mail.

«Багато хто змушений жити у фургонах, бо не може дозволити собі будинок чи квартиру. Коли я розлучився у 2018 році, то дивився ціни на нерухомість і комунальні платежі. Врешті зрозумів, що мені це не під силу, бо змушений ще платити аліменти», - зізнається Пол, батько двох дітей.

Чоловік вирішив переобладнати за 50 тисяч фунтів стерлінгів (2,4 млн грн) старий військовий фургон. Хоч грошей завжди бракує, але йому подобається милуватися краєвидами та возити у подорожі дітей.

Джекмен не сплачує за оренду та комунальні послуги. Єдині його витрати - на пальне та їжу.

«Люди думають, що через це ти маєш змінити все своє життя. Але для мене нічого не змінилося, окрім того, що будинок тепер можна перевозити», - жартує Пол, який працює на місцевому заводі й ночує на стоянці.

Мандрівне життя навчило його радіти кожному моменту та не хвилюватися зайвий раз про майбутнє.

«Тепер я живу лише сьогоденням, насолоджуючись кожною миттю з дітьми та собакою. Це все, про що я думаю», - резюмує він.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація