Тюнінг-ательє Manhart Manhart круто доопрацювало BMW M5 CS

Тюнінг-ательє Manhart Manhart круто доопрацювало BMW M5 CS

28 листопада 2022
0

Тюнінг-ательє Manhart, яке відоме доопрацюванням автомобілів німецьких марок, представило новий проект. Основою для нього став актуальний BMW M5 у лімітованій версії CS.

Суперседан є найпотужнішою моделлю в історії BMW, незважаючи на це, фахівці ательє знайшли, як доопрацювати його двигун, зробивши автомобіль ще більш високопродуктивним. Зокрема, віддачу 4,4-літрового бітурбованого двигуна V8 збільшили з 635 до 788 к.с., а крутильний момент - з 750 до 935 Нм.

Такого приросту потужності тюнерам вдалося досягти за рахунок встановлення блоку керування мотором MHtronik, вихлопної системи з нержавіючої сталі з клапанним керуванням та чотирма патрубками із карбона. У якості опції для седана запропоновані койловери Variant 4, які дозволять покращити керованість і зменшити дорожній просвіт.

Їздить доопрацьований BMW M5 CS на 21-дюймових колесах із нестандартними сріблясто-сірими матовими дисками. На кузов автомобіля фахівці Manhart нанесли кілька декоративних смуг та написів. У салоні також обмежились декількома деталями. А саме накладками на пороги з позначенням моделі та фірмовими килимками.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація