Manhart презентував 650-сильний Range Rover

Manhart презентував 650-сильний Range Rover

24 грудня 2023
0

Тюнінг-ательє Manhart з німецького Вупперталя, що здобуло широку популярність завдяки доробкам високопродуктивних автомобілів різних марок, модернізувало британський Range Rover.

Фахівці ательє підкоригували зовнішність позашляховика, доповнивши золоті наклейки в екстер'єрі. Вони чудово поєднуються з чорним глянсовим кузовом Range Rover. Також встановили нові позолочені значки спереду та ззаду, а у решітку радіатора інтегрували стробоскопи. Завершують образ 24-дюймові ковані легкосплавні диски, взуті у шини розміром 295/35.

Ательє Manhart попрацювало над 4,4-літровим битурбированным двигуном V8 і тепер він видає 644 к.с. потужності та 900 Нм крутного моменту, що на 141 к.с. та 150 Нм більше, ніж у стандартної версії Range Rover. Приріст було здобуто за рахунок встановлення допоміжного блоку управління.

Вихлопна система виконана з нержавіючої сталі та має чотири патрубки. Що зробило звук двигуна авто більш «м'ясистим». Торкнулися зміни і салону британського позашляховика. В обробці використовували бордову та золоту шкіри. Також вставки золотистого кольору присутні на панелі приладів, дверних картах і рульовому колесі. Вартість такої версії Range Rover не називається.

Джерело: Авто Центр
Фото: Manhart

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація