Mansory анонсувало спеціальний кабріолет на базі Porsche 911 Turbo S

Mansory анонсувало спеціальний кабріолет на базі Porsche 911 Turbo S

10 квітня 2024
0

Німецьке тюнінг-ательє Mansory представило свій новий проєкт P9LM EVO 900 Cabrio, кабріолет на основі Porsche 911 Turbo S. Тираж тюнінгованої спортивної «дводверки» з відкритим верхом обмежений сімома одиницями.

Як і всі автомобілі, що побували в руках тюнера, P9LM EVO 900 Cabrio відрізняється великою кількістю карбону в інтер'єрі. Зокрема, з нього виготовлено повністю перероблений передній фартух із збільшеними повітрозабірниками. За ними праворуч та ліворуч встановлені високопродуктивні радіатори. Разом із бічними закрилками вони забезпечують значний приріст притискної сили на передній осі. Як зазначається, ці зміни не позначилися на роботі системи нічного бачення, асистента паркування та системи контролю дистанції до автомобіля, що йде попереду. Їх, як і раніше, можна замовити за доплату.

Також з голого карбону у кабріолету капот, розширювачі колісних арок та вентиляційні отвори у крилах. На боковинах - напис «MANSORY». Також заявлені нова тритрубна вихлопна система та спеціальні колісні диски зі спортивними шинами.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MANSORY (@mansory)

Повністю перероблений салон укомплектований карбоновими спортивними сидіннями. Рульове колесо одоблене наполовину шкірою, наполовину карбоном. Бічні спиці керма пофарбовані у колір шкіри. У верхній частині ободу розташовані індикатор перемикання передач та цифровий дисплей швидкості та обертів двигуна. Клієнт зможе обрати колір шкіри, декоративного рядка та карбонові аплікації. Також тюнер виготовив «фірмові» килимки для підлоги та ремені безпеки з власним логотипом.

Щодо техніки зміни незначні, але завдяки їм віддача 3,8-літрового шестициліндрового «опозитника» з подвійним турбонаддувом зросла до 900 к.с. та 1050 Нм. Для порівняння агрегат стандартної моделі видає 650 к.с. та 800 Нм. Коробка - 8-ступінчаста з подвійним зчепленням. Привід - стандартний повний. З місця до 100 км/год P9LM EVO 900 Cabrio прискорюється лише за 2,5 секунди. Максимальна швидкість сягає 340 км/год.

Вартість P9LM EVO 900 Cabrio не озвучується. Остаточний цінник залежатиме від побажань клієнта.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація